Hogyan lehetne hosszabb a hajam, és mért törik?
Először vágasd le az összes törött részt. Utána pedig ápold a hajad. A gliss kur termékek tényleg jók, de a spray pont nem annyira. Vegyél hajvégápolót, ilyet: [link]
Minden hajmosás után simogasd át vele a hajvégeket. Így szinte egyáltalán nem fog törni.
Gyorsabban növeszteni nem tudod, nő az most is, csak mindig letörik a vége. De ha nem hagyod, hogy letörjön, akkor szépen meg fog nőni.
Ja persze ne vasald semmiképpen! Az nagyon megviseli és törik tőle.
Ezen kívül ha máshol is látsz problémát, pl. gyenge a körmöd, könnyen letörik, beszakad, akkor valószínűleg vitaminhiányod is lehet, ez esetben szedj vitamint.
A hajhosszabbítás jó dolog lehet, bár hosszútávon eléggé kiszúrsz magaddal, mert a hajad eléggé megkínozza és csak rosszabb lesz az állapota.
akkor valószínűleg vitami hányom van mert a körmöm is törik.
és ezek a vitaminok nagyon hízlalnak? mert sajnos hízásra nagy hajlamos vagyok.de azért köszönöm
Semmiféle vitamin nem hizlal, csak iszonyat éhessé tesz, amitől enni szoktak az emberek és hízni. De meg lehet állni. Nekem mondjuk nem sikerül mert beveszem és 1 órán belül úgy fáj és hangosan korog a gyomrom hogy muszáj enni. Bár én nem hízok el szerencsére.
Hajvégekre használj finomítatlan kókuszolajat hajmosások előtt. Segít hogy ne töredezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!