Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne hosszabb a...

Hogyan lehetne hosszabb a hajam, és mért törik?

Figyelt kérdés
kb 11 éves koromba nagyon csúnyán feltört a derékig érő hajam,le kellet vágatni teljesen vál felé,de az utóbbi 5évben csak 10cmt nőtt és most is nagyon töredezzet próbálkoztam mindenféle samponnal ,sprével ,balzsabmal. Egy hónapja használok Glisskur sampont sprét és balzsamot ész revettem változást de nem sokat.hogyan érhetném ell hogy ne törjön a hajam és gyorsabban nőjön? és mit gondoltok a hajhoszabításról?

2014. jún. 21. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Először vágasd le az összes törött részt. Utána pedig ápold a hajad. A gliss kur termékek tényleg jók, de a spray pont nem annyira. Vegyél hajvégápolót, ilyet: [link]

Minden hajmosás után simogasd át vele a hajvégeket. Így szinte egyáltalán nem fog törni.

Gyorsabban növeszteni nem tudod, nő az most is, csak mindig letörik a vége. De ha nem hagyod, hogy letörjön, akkor szépen meg fog nőni.

Ja persze ne vasald semmiképpen! Az nagyon megviseli és törik tőle.

Ezen kívül ha máshol is látsz problémát, pl. gyenge a körmöd, könnyen letörik, beszakad, akkor valószínűleg vitaminhiányod is lehet, ez esetben szedj vitamint.

A hajhosszabbítás jó dolog lehet, bár hosszútávon eléggé kiszúrsz magaddal, mert a hajad eléggé megkínozza és csak rosszabb lesz az állapota.

2014. jún. 21. 09:30
 2/6 A kérdező kommentje:

akkor valószínűleg vitami hányom van mert a körmöm is törik.

és ezek a vitaminok nagyon hízlalnak? mert sajnos hízásra nagy hajlamos vagyok.de azért köszönöm

2014. jún. 21. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
A vitaminok nem hizlalnak :) Azt általában a nem megfelelő táplálkozás teszi - ahogy a vitaminhiányt is! Gondold át, mit eszel, olvass utána, hogy kellene összerakni az étrendet. Itt a nyár, tökéletes alkalom arra, hogy rengeteg friss gyümölcsöt és zöldséget fogyassz, ami minden szempontból jó megoldás.
2014. jún. 21. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
épp most fogytam három kgt ugyhogy egészségesen táplálkozom,de csak azért kérdeztem hogy ezek a vitaminok hizlalnak mert már hallotam más emberektől,na de szerintem ő a hajnövesztő tablettától ghízott
2014. jún. 21. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmiféle vitamin nem hizlal, csak iszonyat éhessé tesz, amitől enni szoktak az emberek és hízni. De meg lehet állni. Nekem mondjuk nem sikerül mert beveszem és 1 órán belül úgy fáj és hangosan korog a gyomrom hogy muszáj enni. Bár én nem hízok el szerencsére.

Hajvégekre használj finomítatlan kókuszolajat hajmosások előtt. Segít hogy ne töredezzen.

2014. jún. 21. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. jún. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!