Szempillaspiral nelkul sappadtnak nezek ki. Mit tegyek?
Soha nem sminkeltem magam nagyon, a maximum a szempillaspiral es a szemceruza volt... meg neha szajfeny..
De mar kb. 2 eve csak szempillaspitalt hasznalok.. aztan mar a munkahelyemre is ha ugy mentem hogy nem festettem ki a szempillam, azt mondtak a koleganoim hogy olyan mint ha beteg lennek..
Parom az azt mondta h ez butasag.. mert o igy szeret engem ahogy vagyok.. es smink nelkul vagyok a legszebb..
De engem akkor is zavar h olyan "sappadtnak/betegnek" tunok.. :/
CSAK NORMALIS VALASZOKAT SZERETNEK!
KOSZI :)
A kolleganőid valószínűleg irigyek lehetnek rád és direkt mondják az Atyaúristent, hogy rosszul érezd magad...ők is nőből vannak, szóval érthető a rivalizálás.
De ha magadat is sápadtnak látod, akkor könnyen tehetsz ellene: barnulj. :)
Szia! :) Ha elmész a kozmetikusodhoz, ő biztosan tud valamit ajánlani. De én pl. néha-néha a kozmetikusommal szoktam befestetni a szempilláimat. Nem túl drámai a különbség, de azért látszik! :) Ha kicsit drámaibbat akarsz akár rakathatsz fel műszempillákat is, mostanában nagyon szépek és elterjedtek a 3D-sek, bár ha az elkezd potyogni iszonyat ronda tud lenni.
Szóval szerintem menj el a kozmetikusodhoz és kérd meg, hogy fesse át neked feketére :)
Nem drága és nagyon szép az eredmény! Nekem kb. olyan 4-6 hétig szokott kitartani, azután szokott elkezdeni kopni.
3-as: Mennyibe kerül ez a szempillafestés? :) És mivel festik? Nem megy bele az ember szemébe a cucc?
Kérdező: Én is csak spirált használok, mert szőke vagyok, és a szempillám nem látszik :/ (meg korrektort a karikáimra). Egyébként valószínűleg azért mondták, hogy betegnek tűnsz, mert megszoktak a spirállal. Ha pillafesték nélkül ismertek volna meg, akkor tuti nem mondták volna. :)
4-es: változó, van, ahol 400-ért is csinálnak már, van ahol 700 Ft, de 1000 felé szerintem sehol nem megy. Sajnos nem tudom miből készül, de egyáltalán nem károsította az én szempilláim például. :)
És nem, nem megy bele a szembe, a szemed alá egy vazelines nedves alátétet tesznek, annyi az egész, hogy nem szabad kinyitnod a szemed, amíg le nem mossák a rajta maradt "felesleget". :)
Koszonom a valaszokat! :)
Aranyosak vagytok! :)
1- valaszolo, tudnal nekem ilyen krem markat es arat irni? Vagy esetleg valaki mas? :) koszi elore is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!