Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szempillaspiral nelkul sappadt...

Szempillaspiral nelkul sappadtnak nezek ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem sminkeltem magam nagyon, a maximum a szempillaspiral es a szemceruza volt... meg neha szajfeny..

De mar kb. 2 eve csak szempillaspitalt hasznalok.. aztan mar a munkahelyemre is ha ugy mentem hogy nem festettem ki a szempillam, azt mondtak a koleganoim hogy olyan mint ha beteg lennek..

Parom az azt mondta h ez butasag.. mert o igy szeret engem ahogy vagyok.. es smink nelkul vagyok a legszebb..

De engem akkor is zavar h olyan "sappadtnak/betegnek" tunok.. :/

CSAK NORMALIS VALASZOKAT SZERETNEK!

KOSZI :)

2014. jún. 20. 15:28
 1/7 anonim válasza:
Hát szerintem mivel a smink eleve dob az emberen így azért lehet,hogy sápadtnak tűnsz,mert még ez a minimális smink sincs rajtad. Meg esetleg nem alszod ki magad és hófehér a bőröd? Lehet megviselt az arcod,de erre nagyon jó krémek vannak mamár amik feltöltik a bőrt érdemes 1-2 márkásabb terméket kipróbálni (ha teheted) de állítólag a gyógyszertárosak a legjobbak és még pénzbarátabbak is. A szem alatti karikák miatt lehet,hogy sápadtabbnak tűnsz,mert a spirál kiemeli a szemedet és arra fókuszálnak,de ha nincs kispirálozva így a szemed szűkebbnek is tűnhet.
2014. jún. 20. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

A kolleganőid valószínűleg irigyek lehetnek rád és direkt mondják az Atyaúristent, hogy rosszul érezd magad...ők is nőből vannak, szóval érthető a rivalizálás.

De ha magadat is sápadtnak látod, akkor könnyen tehetsz ellene: barnulj. :)

2014. jún. 20. 15:47
 3/7 anonim válasza:
66%

Szia! :) Ha elmész a kozmetikusodhoz, ő biztosan tud valamit ajánlani. De én pl. néha-néha a kozmetikusommal szoktam befestetni a szempilláimat. Nem túl drámai a különbség, de azért látszik! :) Ha kicsit drámaibbat akarsz akár rakathatsz fel műszempillákat is, mostanában nagyon szépek és elterjedtek a 3D-sek, bár ha az elkezd potyogni iszonyat ronda tud lenni.

Szóval szerintem menj el a kozmetikusodhoz és kérd meg, hogy fesse át neked feketére :)

Nem drága és nagyon szép az eredmény! Nekem kb. olyan 4-6 hétig szokott kitartani, azután szokott elkezdeni kopni.

2014. jún. 20. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as: Mennyibe kerül ez a szempillafestés? :) És mivel festik? Nem megy bele az ember szemébe a cucc?

Kérdező: Én is csak spirált használok, mert szőke vagyok, és a szempillám nem látszik :/ (meg korrektort a karikáimra). Egyébként valószínűleg azért mondták, hogy betegnek tűnsz, mert megszoktak a spirállal. Ha pillafesték nélkül ismertek volna meg, akkor tuti nem mondták volna. :)

2014. jún. 20. 16:46
 5/7 anonim válasza:

4-es: változó, van, ahol 400-ért is csinálnak már, van ahol 700 Ft, de 1000 felé szerintem sehol nem megy. Sajnos nem tudom miből készül, de egyáltalán nem károsította az én szempilláim például. :)

És nem, nem megy bele a szembe, a szemed alá egy vazelines nedves alátétet tesznek, annyi az egész, hogy nem szabad kinyitnod a szemed, amíg le nem mossák a rajta maradt "felesleget". :)

2014. jún. 20. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as és 5-ös: Köszönöm szépen a válaszod! :)
2014. jún. 20. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! :)

Aranyosak vagytok! :)

1- valaszolo, tudnal nekem ilyen krem markat es arat irni? Vagy esetleg valaki mas? :) koszi elore is :)

2014. jún. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!