SEGÍTSÉG! Elrontotta a fodrász a hajamat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
14éves vagyok.. Holnap lesz a ballagásom. Mondták hogy milyen jól állna az ombre és hogy próbáljam ki.. Reggel azt mondtam hogy mégsem vállalom be így csak vágjanak belőle.. A fodrász viszont mégis meggyőzött. Az eredmény egy "cigány szőke" azaz sárga haj.. Ami még csak nem is színátmenetes hanem van egy csík ahonnan lefelé sárga. be is csavarta "szépen" 3ágú hajsütővel amitől pumukli frizkót kaptam. azt megoldottam és kimostam.. Megmostam 4x de büdös! Nem tudom mit fújt rá de már a ház is bűzlik tőle! Az alap hajszínem kb sötétszőke vagy inkább világos barna.. Mit tudok vele csinálni? Levágni nem akarom! :(( VALAKI SEGÍTSEN GYORSAN! :'(2014. jún. 20. 14:05
11/12 anonim válasza:
Első körben keress egy nem kontár fodrászt és majd ő helyrehozza amennyire lehet. De benne van a pakliban, hogy holnapig már nem fogad senki. Szerintem akkor csavard fel valami kontyba a hajad, nem lesz olyan feltűnő, pár látványosabb csat vagy hajpánt, és máris arra fogyelnek fel elsőként. (És vond le a tanulságot: nem a nagy nap előtt csináltatunk új frizurát. Sőt, a kozmetikust és az új kozmetikumok kipróbálását sem ajánlom. :D) Azon túl vedd be a leszarom tablettát, most ezt tragédiának éled meg és azt gondolod, életed nagy napja lesz, de pár év múlva már el is felejted az egészet és nem fog érdekelni, meg úgyis mindenki a saját hülyeségeivel meg rokonságával lesz elfoglalva, csak a saját rokonoknak kell előadni poénosan a sztorit. :D
12/12 anonim válasza:
Ha pesti vagy akkor White Hairbe kijavítják.
Amúgy meg keress egy jó fodrászt, mert ez egy kontár. Ha velem fordult volna elő,akkor 1 nem fizetek, 2 beleállítom az ollóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!