Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SEGÍTSÉG! Elrontotta a fodrász...

SEGÍTSÉG! Elrontotta a fodrász a hajamat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14éves vagyok.. Holnap lesz a ballagásom. Mondták hogy milyen jól állna az ombre és hogy próbáljam ki.. Reggel azt mondtam hogy mégsem vállalom be így csak vágjanak belőle.. A fodrász viszont mégis meggyőzött. Az eredmény egy "cigány szőke" azaz sárga haj.. Ami még csak nem is színátmenetes hanem van egy csík ahonnan lefelé sárga. be is csavarta "szépen" 3ágú hajsütővel amitől pumukli frizkót kaptam. azt megoldottam és kimostam.. Megmostam 4x de büdös! Nem tudom mit fújt rá de már a ház is bűzlik tőle! Az alap hajszínem kb sötétszőke vagy inkább világos barna.. Mit tudok vele csinálni? Levágni nem akarom! :(( VALAKI SEGÍTSEN GYORSAN! :'(
2014. jún. 20. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
küldj róla képet
2014. jún. 20. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért nem reklamálsz a fodrásznál, ha sárga lett akkor elrontotta és ki kell javítania, remélem legalább nem fizettél neki...

Festéssel megoldható, habár nem tesz jót a hajnak. Eredeti színre is visszafestheti.

2014. jún. 20. 14:08
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
én pontosan ezért nem járok fodrászhoz.
2014. jún. 20. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Én ezért vágom magamnak. Ha a fodrásznak azt mondom, hogy 1 cm-t, akkor elkezdi vágni, közben beszél, beszél és beszél, aztán egyszer azt mondja: Hoppá! 5 cm.

És próbál poénkodni: Maradhat?

Fényképezd le, és küldj róla képet, akkor többet tudunk mondani ;)

2014. jún. 20. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
14 évesen eléggé korai hajat festened. Am meg nem nagyon tudsz vele mit kezdeni... megvárod míg lenő, megkopik. Az átfestés ilyenkor elég necces. Nagyon tönkretenné a hajad.
2014. jún. 20. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Hamvasító sampon?
2014. jún. 20. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Rakj ki képet!Úgy könnyebb lenne megmondani. :)
2014. jún. 20. 14:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Képet sajnos nem tudok küldeni.. Elég annyi hogy világosbarna haj.. lent sárga (áll alatt 5centivel kb.) A kioktatásból köszönöm nem kérek többet! Megbántam nem kell ezen lovagolni! Ha befestetem tuti még rosszabb lesz. Még sárgább vagy még pumuklibb.
2014. jún. 20. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha hamvas festéket kensz rá, nem lesz még sárgább, pont, hogy el fogja fedni a sárgaságot. Vagy tegyél rá egy hamvasszőke színezőt, vagy ammóniamentes festéket.
2014. jún. 20. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyanígy jártam nemrég én is! Annyira ronda volt,hogy anya azt mondta velem úgy nem is mutatkozna az utcán.

Én aznap korán már hívtam is fel egy másik fodrászt,aki szépen rendbe tette.

Természetes szőke hajszínt tett rá,megcsinálta átmenetesre és nagyon szép lett az eredmény.

Keress gyorsan egy másik fodrászt,az kijavítja neked!

2014. jún. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!