Szeretnék sötétbarna hajból egészen szőkét. HOgyan érhetem el?
Elmesélem a sztorimat. évekig festve volt a hajam természetes sötétbarnáról ugyanolyanra (mert őszülök 18 éves korom óta családilag). Egyszer befestettem csak a tetejét, ami fekete lett, az alja barna maradt, akkor úgy döntöttem, ennek itt van vége:D
elmentem a fodrászhoz, ő leszívta az egészet (másnap) fehérre, aztán ráfestette az aranybarnát/szőkét, ahogy tetszik, és tett bele melírt is. 8.000 Ft volt, azóta meg 6000 Ft, ha csak simán fest+melír. Ez Bp. belvárosában, menő szalon, menő fodrász. (ha bp-i vagy, tudok segíteni)
Az a baj, hogy te festetted, azért jön ki, egy fodrász porból kavarja, meg eleve, tök más. Ő ért hozzá, persze nem mind. Az enyém igen.:)
Ami történt a leszívás után: sebes nem lett a fejbőröm, de azért fájdogált, csomók voltak rajta 2 hétig, nem viszkettek vagy ilyesmi. Dús volt előtte nagyon a hajam, ma már nem annyira, nem fénylik és nem olyan puha már. De: az új fejbőröm már "felnőtt fejbőr", és így már nem vagyok azóta korpás, eldobhattam a több ezres samponjaimat. Viszont kell balzsamat használnom, és ami még jó, inkább nő a hajam, és nem dúsul már!
27L, 3 éve volt ez az eset.
Menj fodrászhoz, ő tudja hogyan kell csinálni.
Nem lehet, hogy ammóniamentes festékeket/színezőket használtál, azért koptak ki a hajadból? Nem kopna ki idővel ez a sötétbarna is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!