Sötétbarnából vörös szeretnék lenni, milyen festék kell?
Először arra gondoltam, kipróbálom hennával, és ha tetszik, akkor befestem rendessel is. Honnan tudjam, milyen vörös kell? Melyik az, ami megfogja, a világosabb vagy a sötétebb? Én sötétebb vörös szeretnék lenni, nem szeretném kiszívatni a hajam. Melyiket tanácsoljátok, a hennát vagy egyből a tartósat? Hol lehet hennát venni?
Előre is köszi!
Otthon csinálnánk meg! :)
A henna csak egyféle vörös lehet. Amelyik nem ezt állítja, abban vegyszer is van, az igazi hennának meg az a lényege, hogy természetes. Sötétbarnából hennával nem hiszem, hogy igazi vöröst tudsz csinálni, ugyanis az úgy működik, hogy minnél világosabb a hajad, annál vörösebbre festi. Tehát egy fekete hajnak mondjuk csak alig észrevehető vörös csillogást ad.
Ja és a henna tartós. Nem kopik ki, csak lenő.
Olyan narancssárgás vörösre, vagy inkább pirosasabb vörösre szeretnéd festeni? Egyébkét igazi festékkel fested be a hajad, akkor azt tudnod kell hogy szőkítés nélkül kb. 2-3 árnyalatot képes világosodni(egyébként a festék hátulján mindig rajta van, hogy hányas színmélységű az adott hajfesték színe) Egyébként a Garnier Olia állítólag nagyon jó hajfesték (tartós)
Ezek az oldalak segítségedre lehetnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!