Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan, hogy kamaszkori...

Létezik olyan, hogy kamaszkori haj elvékonyodás? És ha igen később regenerálódik a haj?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és ritkul, elvékonyodik, elgyengül a hajam, jelentősen kevesebb, mint korábban volt, pedig régen tömött vastag hajam volt. Mit tegyek ez ellen?

2014. jún. 19. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom létezik e ilyen. Mindenesetre, nekem gyerekkoromban és kamaszkoromban nagyon kevés hajam volt, aztán a zsírosodás miatt el kezdtem mindennap mosni, és most nagyon dús. Nem tudom van e összefüggés, lehet, hogy mivel mindennap megmosom, ezért állandóan masszírozom a fejbőrömet, ami jót tesz neki...nem ajánlom ezt persze, hiszen mindenhol azt mondják, hogy a sűrű hajmosás káros, de nekem azóta dús, hogy sűrűn mosom.
2014. jún. 19. 08:37
 2/4 anonim válasza:

Szerintem is van ilyen. Nekem gyerekkoromban sokkal több hajam volt, mint most (19 éves lány), de most a fele eltűnt... Az igaz, hogy nekem eddig mindig rövid hajam volt, folyton le volt vágva, ami szerintem elgyengítette. Most találtam meg a tiroli hajvágás módszerét, aminek az az alapja, hogy a hold megfelelő fázisában vágott haj néha erősödik, néha gyengül. Szóval, ha véletlenül úgy jön ki, hogy mindig a gyengítő fázisban vágják a hajad, akkor gyengül... :( Már egy ideje figyelek arra, hogy jókor vágjam a hajam, és erősödött :) A testszőrzetem pedig gyengült, mert azt meg a gyengítő fázisban gyantáztam.

Lehet, hogy ez így hülyeségnek hangzik, de tapasztalatból mondom, hogy működik a tiroli hajvágás módszere.

2014. jún. 20. 13:13
 3/4 anonim válasza:

Előző vagyok.

Sokan mondják, hogy a hajat genetika határozza meg, valahol igaz is, de az életmóddal nagyon sokat lehet javítani, vagy rontani a haj minőségén. Egyik ismerősöm 30 éves koráig egyenes hajú volt, majd váratlanul begöndörödött a haja. Ez pl nem tudom min múlik, de van ilyen.

2014. jún. 20. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
úúú köszönöm szépen! mindenképpen utánanézek ennek a tiroli hajvágás módszernek :)
2014. jún. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!