Mennyi idő, amíg regenerálódik a hajam, egészségesebb lesz?
Hát, pont annyi idő, amíg lenő és teljesen új hajszálaid lesznek. :D Sajnos varázslat regenerálhatná csak. Ha rendszeresen vágatod és ápolod, akkor nem romlik a helyzet leglaább, és átmenetileg kicsit szebbnek tűnhet, de egészséges még nem igazán lesz. Szóval sok idő. :(
De látszatra tényleg sokat dob már annyi is, amit megtettél, remélem lassan észhez tér az összes szétégetett egyenfrizus emberke. :/
Én aug. közepe óta nem vasalom, előtte 4 évig naponta. Nekem is ugyanez volt a problémám. Fodrászodtól vegyél professzionális hajpakolást(nekem Selective nutri pak van) nagyon szépen rendbehozta. 3hónap után látványos lesz a változás!:)
19/L
ez nekem is a problémám, de teljesen szép lesz, ha levágatod a letöredezett végeket, és raksz rá egy kevés balzsamot, amit nem kell lemosni.
Fél hónapja voltam fodrásznál, úgy,hogy levágattam a végét, 17 év alatt először dicsérték meg ennyien a frizum.(:17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!