Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám kiegyenesíteni...

Hogyan tudnám kiegyenesíteni a hajam "végleg"? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hallottam egy ázsiai módszerről amitől nagyon sokáig sima marad a haj. Még hajmosás után is. Jelenleg vasalom a hajam, de egyszerűen nagyon tönkreteszi. A hullámos és a göndör nem áll jól. Ha tudtok valamit erről az ázsiai módszerről írjatok légyszi. Milyen a hatása? Meddig tart? Mennyibe kerül?

Előre is köszönöm.

2010. jan. 3. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb 25ezer forint. Elvileg tartós, kb 3hónapig.
2010. jan. 3. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ázsiai módszerről még nem hallottam,de létezik egyenesítő szer.Ugyan azon az elven működik mint a dauer,és ugyanúgy károsítja is a hajat...
2010. jan. 4. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

ezt aranyionokkal csinálják, végleg egyenes marad a hajad,és ápolja,szebbé teszi és 100K körül van...

én is akartam csinálni úgytudom pesten a westend-del szembe van egy fodrászat,ott csinálják.

2010. jan. 8. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Asszem a Wellának van egy olyan terméke ami olyan mint a dauer csak egyenesít. 7-8ezer körül van. Wella-val dolgozó fodrászatokban kérdezd meg. 3-4 hónapig hat kb. Meg valakitől hallottam, hogy valahol dauervízzel kiegyenesítik úgy, hogy nem tekerik fel a hajat, hanem egyenesen hagyják.
2010. jan. 8. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!