Melyik Rosacea krém vált be nektek?
Figyelt kérdés
Egy ideje keresem a tökéletes ár/tudás arányt. Főként nappali hidratáló krém kéne, ami a vörösséget, gyulladást csökkenti. Szerencsére a hámlást kordában tartom. Ti nektek mik a tapasztalataitok, hogyan kezelitek?2014. jún. 18. 15:50
1/4 anonim válasza:
A (sima) Ruboril, de nálunk már nem árulják. Amit utána kaptam tesztert, Bioderma Sensibio AR, az nem ért semmit. Most Diprosalicot használok, az nagyon jó, de szteroidos és vényköteles (és kb negyedannyiba kerül mint a többi). Viszont már nem piros az arcom.
2/4 anonim válasza:
Külföldi oldalakon egyébként az egyik ajánlott kezelési mód az antibiotikum. Amikor a fogam miatt be kellett szednem 2 dobozzal + mellé ugye gyulladáscsökkentő (Advil), akkor javult a legtöbbet az arcom.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyen szteroidos dolgokat nem szeretnék használni, diprosalicot annak idején használtam, mikor kamasz voltam .(aakor nagyon csúnya volt) használt is.
2014. jún. 19. 13:42
4/4 anonim válasza:
Szerencsére nem kell minden nap kennem, mert eléggé rendbe jött. Régen nagyon csúnya volt, írtam hogy a Ruboril úgy-ahogy használt, de a pirosságot inkább csak mérsékelte. Most nem is látszik hogy rozáceás vagyok. Heti kb 1x kenem a Diprosalickal. De pl a mai napig nem szeretem ha az arcomhoz érnek, annyira megszoktam hogy fáj :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!