Folyamatosan kipaattogok és nem tudom hogy mi az oka. Rosszul étkezem vagy valami egyéb?
Menj el egy vérvételre, hátha látszik valami.
De lehet, hogy neked most jönnek ki. Tizenévesen örültem, hogy nekem nincs egy pattanásom sem, miközben az osztálytársaim szenvedtek tőlük. Hát nekem huszonévesen jöttek ki :(
Állítólag nőgyógyászati problémára is utalhat. Tehát akár nőgyógyászatra is elmehetsz egy általános vizsgálatra.
A véreddel semmi baj :) Csak egy általános vérvétel eredményéből általában látszik, ha pl. valamilyen gyulladás van a szervezetedben.
Nem tudom, hány éves vagy. Nekem azt mondta a háziorvos, hogy felnőttkorban, ha valakinek nincs is semmi panasza, akkor is fontos pár évenként elmenni vérvételre.
Ha nőgyógyászhoz úgy is kell menned, akkor menj el mindenképpen.
Ne kell izgulni, nem biztos, hogy van valami baj.
Lehet, hogy csak koszos kézzel fogdostad és ettől lett ilyen. Vagy a melegtől. Vagy tényleg neked most jön a pattanásos korszakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!