Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Folyamatosan kipaattogok és...

Folyamatosan kipaattogok és nem tudom hogy mi az oka. Rosszul étkezem vagy valami egyéb?

Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja vagy kettő kezdődött hogy mindkét orcámon gyulladt pattanások jönnek ki és egyre több. Lassan 24 vagyok még soha nem volt ennyi gondom a bőrömmel, általában csak a homlokomon volt egy két kisebb de most nagyon durván jönnek ki az arcomon. MI idézheti elő? Semmit nem csinálok másképpen. Ugyanúgy eszek és iszok nem szedek semmilyen gyógyszert. Valaki hasonló helyzetben?
2014. jún. 18. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el egy vérvételre, hátha látszik valami.

De lehet, hogy neked most jönnek ki. Tizenévesen örültem, hogy nekem nincs egy pattanásom sem, miközben az osztálytársaim szenvedtek tőlük. Hát nekem huszonévesen jöttek ki :(

Állítólag nőgyógyászati problémára is utalhat. Tehát akár nőgyógyászatra is elmehetsz egy általános vizsgálatra.

2014. jún. 18. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ettől félek hogy valami gáz van. Nőgyógyászhoz is kell mennem mostanában :( A véremmel mi baj lehet?
2014. jún. 18. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A véreddel semmi baj :) Csak egy általános vérvétel eredményéből általában látszik, ha pl. valamilyen gyulladás van a szervezetedben.

Nem tudom, hány éves vagy. Nekem azt mondta a háziorvos, hogy felnőttkorban, ha valakinek nincs is semmi panasza, akkor is fontos pár évenként elmenni vérvételre.

Ha nőgyógyászhoz úgy is kell menned, akkor menj el mindenképpen.

Ne kell izgulni, nem biztos, hogy van valami baj.

Lehet, hogy csak koszos kézzel fogdostad és ettől lett ilyen. Vagy a melegtől. Vagy tényleg neked most jön a pattanásos korszakod.

2014. jún. 18. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát jó remélem igazad van :) köszi :)
2014. jún. 19. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!