Akinek hasonló típusú bőre PATTANÁSOK ellen ajánlana valamit?
Figyelt kérdés
Nekem zsíros az arcbőröm főleg a T vonalban homlok orr. Orromon elég sok a miteszer. Nincsenek nagy pattanásaim inkább apróbbak de azok az egész arcomon már nagyon idegesítenek hogy nem tudok velük mit kezdeni. Bőr radír meg minden szart próbálgatok ilyen gyulladáscsökkentőt is de nem nagyon.
A pattanások környékén elég pirosos is a bőröm tehát nem csak pattanások vannak de piros is ez főleg az orrom környékén. Aki hasonló cipőben járt és talált rá megoldást írjon valamit előre is kösz!!!
2010. jan. 3. 15:05
11/12 anonim válasza:
Az Aknesol pedig tényleg jó, már én is sok jót hallottam róla!
12/12 anonim válasza:
Az Aknesol tényleg nagyon jó sokbarátnőmnek ajánlottam már és nekik is bevállt, szerintem próbáld ki te is:-)
És nem is drága:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!