Hogyan csináljak szőkét a festett fekete hajamból?
Figyelt kérdés
3 nap alatt 6-7 aszkorbinsavas pakolással sikerült az a hajam egyes hosszából vörös fényű hármast, a kettes tövéből vöröses sötét/középbarnát csinálnom, a fél centis sötétszőke lenövésemet nem bántotta. Kicsit szárította a hajamat, és a tarkóm bőrét (elfelejtettem bekenni), ezért min. egy hét szünetet tartok, de inkább kettőt. Aztán mit csináljak majd? Tegyek még rá C-vitaminos pakolást, vagy koktélozzam? A fodrászkellékesben azt mondták ne szivassam le egyből, hanem kotélozzam.2014. jún. 17. 14:24
1/7 anonim válasza:
Koktélozás is leszívatás csak azt többször kell ismételni és gyenge szer, de attól még pont ugyanúgy árt a sok koktélozás. Ennyi erővel akkor inkább szívasd le 9% oxival + szőkítőpor, kb 2 alkalom után már festhető színe lesz. A szőkítőt pedig mindig kókuszolajjal bekent hajra vidd fel, úgy kevésbé szárítja ki. Emellett extra ápolás, balzsam, minden kell.
Persze ha koktélozni akarod tedd azt, de akkor már inkább fodrásszal csináltasd, ha nem akarsz hónapokig foltos hajjal mászkálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább szivassam le? Mert azon gondolkodtam, hogy aszkorbinsavas pakolásból vagy háromszor több kell, mint koktélozásból, és abból is több kell, mint a rendes szivatásból, tehát végső soron akkor azok is ugyanúgy kiszárítják a hajam, mire szőke leszek?
2014. jún. 17. 15:06
3/7 anonim válasza:
Annyira kíméled a hajad, hogy aszkorbinSAVAZOD :) ezzel csutkára haza is vágod. 100szor kímélőbb lett volna egy jobb minőségű leszivatás, mint a savazás :) Kicsit szárította???? Ember....tönkretetted egy időre :D
4/7 A kérdező kommentje:
Kutya baja sincs. A nyakam is tegnap este jól bekrémeztem napozás utáni krémmel, és mára újra puha. A hajam bebalzsamoztam, és majdnem olyan, mint volt.. Úgy döntöttem végül, hogy jövő hónapban leszivatom a hajam, ha kell kétszer, és nem koktélozgatom.
2014. jún. 18. 09:51
5/7 anonim válasza:
Majd, ha formázod,és nem megy, majd ha látod, hogy milyen lassan nől, majd ha szálkásodik, majd, ha 10 centinként törik....szóval majd idővel mondd, hogy semmi baja. Vagy van mikroszkópod?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem formázom.
2014. jún. 19. 10:38
7/7 A kérdező kommentje:
Más is csinált már C-vitaminos pakolást, és nem tört le a haja.
Vagy annyit a festéstől is letört, szóval..
2014. jún. 19. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!