Bőrgyógyászaton járt már valaki pattanásokkal?
Én voltam!
Voltam SZTK-snál is régebben, ő találomra felírt gyógyszereket, amik nem használtak. Nem vizsgált meg, nem csinált semmit, csak a szokásos cuccokról adott egy receptet és ennyi.
Így elmentem egy magánhoz, aki először egy órán keresztül kérdezgetett, mit eszem, mit szedek, mióta vannak, vannak-e betegségeim, a fogaimat is megnézte, majd nagyítóval meg lámpával közelről az arcbőrömet. Kb. egy óráig voltam bent nála, majd felírt három krémet az arcomra és egy antibiotikumot, de azt is úgy, hogy megkérdezte, hogy vállalom-e a szedését vagy keressünk mást.
Voltam magándokinál. Megnézte a bőrömet. Igazából nem azért mentem hozzá, hanem anyajegyeket nézetni, ellenőriztetni.
Aztán ő mondta, hogy kéne kezelni az arcomat. Antibiotikumot írt fel, amit hosszú hónapokig kellett volna szednem, úgyhogy nem szedtem.
Egyszer egy antibiotikumos krémmel próbálkoztam, szép lett tőle az arcom, de ahogy abbahagytam visszajöttek.
Szóval inkább nem mérgezem magam mindenféle gyógyszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!