Melyik a kedvenc BALEA terméketek?
After Sun tusfűrdő
After Sun 2in1 sampon
Naptej illatuk van. Imádom :)
Hát néha illat alapján elcsábulok 1-1 tusfürdőre, a tavalyi mangós az tetszett, bár minőségre nagyon gyatrának érzem. Meg most valami almás-fahéjas bőrradíros tusit vettem, nem nagy csoda, de egynek megteszi.
Az egyik sampon úgy tönkrevágta a fejbőröm, hogy fél évig szenvedtem, mire visszaállt normálisra. A hajbalzsam semmit nem ért. Az arckrémtől égett és kivörösödött az arcom. Az ajakápolójuk illata is tetszett, de hatása nem volt. A borotvahab rosszabb volt, mint ha csak tusfürdőt használtam volna. Az eldobható borotvájukat viszont szerettem, olcsó és hónaljon nem okozott gondot, de már nem használom. :D Egy arcradírom is volt régen, attól elkezdtem hámlani nagy cafatokban.
Összességében most így végiggondolva rájöttem, hogy inkább nem veszek többet tőlük semmit. :D Valamit nagyon nem szeret a bőröm az összetevők közül. Áh, tusfürdőt úgyis veszek még, mert tök olcsó és jó az illata, ha nem használom minden nap, akkor mondjuk nincs vele gondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!