Melyik a kedvenc Gliss Kur terméketek? És miért azt szeretitek?
Én a borsófőzeléket szeretem.
Ez lb. annyire válasz mint elsőé, és kb. annyire nem kellett volna leírni mert ezt senki nem kérdezte. :)
A sárga argánolajast meg a 19 repair-t is használtam, szeretem őket.
A festett hajra való samponját (piros dobozos) meg a nem kiöblítendő spray balzsamait szeretem. De nagyon jók még a hajpakolásai is, meg selyemfényű termékei is.
Kár hogy ilyen drága... Egy 400 ml-es sampon 1098 Ft :(
Egyszer kifogtam 699-ért a Tescoban, kár hogy nem vettem többet belőle. Most meg várhatom, mire leakciózzák.
Azt szeretem a Gliss Kur termékekben, hogy tényleg nagyon szép lesz tőle a haj. A balzsamok nem nehezítik el a hajat, de mégis ápolják azt. Meg a sampon után is érezhetően puhább lesz a hajam. Egy olcsó sampontól meg ilyen műszálas tapintású, mintha akrilból lenne. Megéri lecsapni rá.
Nem tudom, hogy van-e a környéketeken One-Euro bolt vagy hasonló, de én ott 580-ért veszem a 400ml sampont:) Van ott is minden fajtából. Amúgy én kivétel nélkül mindet szeretem, de most én is a festett hajra valót használom.(sampon+spray)
19/L
Köszi a válaszokat :) Igen, én is inkább elmegyek messzebbre ilyen euros boltba és ott veszem meg olcsón a 400 ml-eset. Ezt egyébként ajánlom a többieknek is, sokkal jobban megéri :)) Én eddig az Asia Straight sampont, a regeneráló 19es sampont, és a tápláló olajos szérum sprayt próbáltam ki :) Én is mindegyikkel meg voltam elégedve, és így 500-600ft-ért szerintem tényleg meg is éri. Most a Satin Relax lesz a következő, ha már kifogytam, meg esetleg egy nem kiöblítős balzsam, mert arról már sok jót hallottam.
Írjatok még nyugodtan, kíváncsi vagyok mindenki tapasztalatára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!