Hogyan kell használni a ricinusolajat?
Növeszteni szeretném a hajamat, és hallottam, hogy ez az olaj elvileg segít... Ezek érdekelnének:
-hol lehet kapni, ill. mennyiért
-hogy kell használni, milyen gyakran
- mire jó
A válaszokat előre köszi, vélemények is érdekelnek!
Szia.
Gyógyszertárban kapható, 250-40 Ft közötti az ára kb.
Száraz hajra felkened bőven amennyit szeretnél rá, ezt mondjuk érzed is hogy mennyi kell rá szerinted, majd folpack-ot tekersz a hajadra aztán hogy meleget biztosíts még egy törölközőt is csavarhatsz a fejedre és hagyod egy éjszakát vagy 4-5 órát állni, hogy beszívja a hajad.
Minden héten legalább 1x -2x használod szerintem az jó lesz.
(Én heti egyszer szoktam , és segít.)
- Elsősorban hasmenésre szokták adni, de mint írtad hajnővesztő hatása is remek, illetve szemöldökre is jó.
Hogyan legyek jó nő? című műsorban már Takács Nóra bemutatta hogyan kell használni.
Itt a videó róla :
Ha nem sikerülne valami oknál fogva megnyitni akkor, írd be a google-ba, hogy Hogyan legyek jó nő? Ricinus .
Fényessé és puhábbá is teszi a hajat.
Én szeretem használni, sokat nőtt tőle a hajam.
Türelem is kell hozzá :)
Sok sikert.
:) :D
Igen mindenhova tegyél belőle, ezt utána a normál samponoddal amit használsz mosd ki az adott órák után/ éjszaka után.
Nem lesz tőle zsíros a hajad mivel végül lemosod a hajadról amit nem tudott magába szívni :)
Kár, hogy komolyabban senki nem néz utána. A ricinusnak semmiféle hajnövesztő hatása nincs, viszont ha hajtövekre olajat kensz és órákig egy fóliába tekerve párolod, akkor ne csodálkozz ha kihullik reggelre a hajad csomókban, mert az olaj eltömíti a pórusokat, amivel inkább csak ártasz a hajnövekedésnek is, mivel a hajhagymák nem tudnak megfelelően működni.
A hajra nagyon jó az argán olaj, esetleg finomítatlan kókuszolaj. De csak hajhosszra, hajvégekre kend fel egy órára. Az eredmény puha, szép haj, nem fog töredezni, ezért hamarabb megnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!