Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vannak hegek a fenekemen?

Miért vannak hegek a fenekemen?

Figyelt kérdés
Értelmetlen piros csíkok, foltok vannak a combomon és a fenekemen. Tud valaki valami értelmes választ?

2014. jún. 16. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A csíkok attól lehetnek, hogy valamikor egyszer nagyon hírtelen híztál, és a bőröd nem tudott simán megnyúlni a hízáshoz, hanem inkább megszakadt a bőr. Ezek mindig meg fognak látszódni, idővel elhalványul, de halványan látszani fog.
2014. jún. 16. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, régebben lehet h híztam kicsit, de most egyáltalán nem mondhatom magam kövérnek :) szerencsére
2014. jún. 16. 18:26
 3/3 anonim válasza:
nekem is vannak a seggemen..lehet,hogy tul sok csokit ettem?45 körüli vagyok,és aztmondták az osztálytársaim,hogy nagyseggű,de a közeli rokonaim,meg azt,hogy nem..nem értem :/ 15/L
2014. júl. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!