Sok kényelmetlenséggel jár a raszta haj?
Figyelt kérdés
Bővebben azt szeretném tudni hogy mennyire nehéz ápolni, mennyire kényelmetlen nyáron a melegben, az emberek hogy viszonyulnak hozzá, munkaadók hogy viszonyulnak hozzá és mik a saját tapasztalatitok általánosan? Természetesen olyan emberek véleménye érdekel akinek van, okoskodó népítélet nem igen érdekel :)2014. jún. 15. 12:22
2/3 anonim válasza:
Hú,hát mindenkppen kell vele foglalkozni,az biztos,nekem csak 3 tincsem van,de imádom őket.Az ismerőseim véleménye róla változó,sokaknak nem tetszik,de valakinek csak az előítéletei miatt.
Írj privibe. :)
3/3 anonim válasza:
Én nyár elején lettem raszta, és az elején elég kényelmetlen ugye, hogy nem szabad mosni egy ideig, meg én kb naponta horgoltam rajta, de mostmár túl az első hajmosáson én nagyon szeretem. :D Nyáron pont annyira meleg szerintem mint a rendes haj, hajmosás után lassabban szárad és több sampont kell használnom hozzá. Kb ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!