Csajok, mi a véleményetek az ilyen elektromos hajformázókról? (KÉP) *. *
Ez csak melegíthető hajcsavaró. Nem rossz, de a fene se ér rá vele szenvedni, sok idő, hosszú hajnál egyedül megoldhatatlan szinte, és kényelmetlen. Max nagyon alkalmi használatra jó, ahhoz meg azért elég drága. Mondjuk nekem még az őskori melegvízbe rakható változatom van, de a lényege ugyanaz ennek is, csak kicsit egyszerűbb a melegítés. :D
Inkább egy jó hajsütővas. Gyorsabb és egyszerűbb.
Túl sok macera van ezzel.
Én inkább kúpvasat vettem, az nagyon jó választás volt.
Nem tartósabb, mint a hajsütővas, csak sokkal bonyolultabb megcsinálni. Ugyanúgy kirúgja majd a hajad. Inkább egy jobb fajta hajsütőt vegyél ennyiért szerintem még mindig.
Esetleg ha nedvesen hajra használod, és sokáig van a hajadban, akkor jobban bírja, de ahhoz meg sima, mezei hajcsavaró is ugyanolyan jó. Ha a vizesen formázást is kirúgja, akkor valószínűleg semmi nem marad meg a hajadban, van olyan. Egyik osztálytársam szalagavató előtt 2 órát ült búra alatt a fodrásznál, mire beért, már semmi nem látszott belőle, úgyhogy mielőtt színpadra mentünk, besütötték a haját, 5 perc múlva semmi látható eredmény... :D
Ismerős, hajlakk és hajhab nekem ugyanez van :D Hajlakkal is képes kirúgni magát fél órán belül, kell a hajhab + hajlakk kombó hogy legalább egy programot végigbírjon a hajam :D
Van hajsütő vasam, igazából egy komplett babyliss-es készletem van, gondoltam ezzel még megdobom, de ha nem éri meg akkor nem adok ki ennyi pénzt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!