Veet Easywax Elektromos gyantázó készletet használ valaki? Mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni érdemes?Meguntam a borotvát és nem is egy hosszútávú megoldás ezért gondoltam kipróbálom.A csomag tartalmába láttam 12 szalag van mindenetekre elég?Tényleg 4 hétig tartó a hatás?Nyilván az elején még nem leszek profi de ha sokáig használom belejövök egy időután?NEm nagy macera?2014. jún. 14. 03:36
1/3 anonim válasza:
Belejössz:) Én nemrég vettem,kétszer használtam már,imádom!Nekem egy lábra elég egy szalag,a kozmetikus is úgy csinálja.
2/3 anonim válasza:
Ne Veetet vegyél, a legrosszabb gyantamárka. Drága hozzá a patron és a szőrt sem szedi le rendesen.
Fodrászkellékesben és kisebb üzletekben, neten is kaphatsz Alveola gyantakészletet, milliószor jobb és olcsóbb, nagyobb patron van hozzá, amiből 1 elég 3-4 alkalomra is.
Hogy meddig leszel szőrtelen az azon múlik hogy milyen gyorsan nő a szőröd. Nekem 2 hétig tart.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat :)
2014. jún. 14. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!