Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arckrémet ajánlanál, ha?

Milyen arckrémet ajánlanál, ha?

Figyelt kérdés

A homlokom, orrom, állam inkább zsíros, de nem az a tipikus zsíros arcbőr, amikor törölni lehet az ember arcáról a faggyút és borzalmasan fénylik, hanem inkább úgy mondanám, hogy normál semmiképp, mert annál zsírosabb. Az arcom pedig száraz érzetű. Pattanásaim nincsenek, max. a "női napok" idején, de emiatt nem sorolom a bőrproblémámhoz, mert egyébként nincsenek. Ami jellemzi még az arcbőröm, hogy könnyen kipirosodik, csak úgy. Érzékeny bőrűnek mondanám még magam.

Nyárra szeretnék valami könnyed, de mégis hidratáló, esetleg mattító arckrémet, amitől nem lesz kellemetlen zsíros réteg az arcomon, de frissnek, üdének tűnik tőle az arcom.

Mit ajánlanál?Te mit használsz?Milyen a bőröd?

L

2014. jún. 14. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem is kombinált az arcbőröm, a t-vonalban zsírosabb, de amúgy meg normális és kicsit pattanásos is

garniert használok és nekem bevált

de mondjuk ez nem mattító

konkrétan ezt: [link]

2014. jún. 14. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Én most próbáltam ki az oriflame c-vitaminos krémét,fantasztikus.
2014. jún. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!