Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kallos Prestige és színelőhívó...

Kallos Prestige és színelőhívó? Hogyan is kell?

Figyelt kérdés
Sötétszőke hajam van és szeretnék bele pár világosabb melírcsíkot, előtte szőke voltam és sok festékkel bajlódtam mert kevés igazán hamvas színt találtam. Most láttam ezt a festéket, az ára szuper és a színskálán nagyon tetszetős színeket találtam, de nem tudom h is kell használni. A színelőhívóból milyet vegyek, mennyit keverjek hozzá, stb.

2014. jún. 13. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesben tudják majd hogy milyen kell hozzá az oxiból, és a színválasztásban is tudnak segíteni, mivel árnyalatot a hajadhoz kell választani, nem csak úgy ránézel, hogy ez kell... mindenki haján más eredményt ad ugyanaz az árnyalat.
2014. jún. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!