Ugye már nem fog kiesni a fél hajam, ha eddig sem?
A következőt műveltem: hajfestés előtt sikerült nem a festékkrémet, hanem a hajszínápoló balzsamot (ami a végén kell) belekeverni a színelőhívóba. Mindezt kb. 8 év rendszeres festés után.. na mindegy. Ez most más márka, nem volt számomra szokványos a tubus.. Amúgy L'Oreal Paris, Préference festékről van szó, "intenzív réz" árnyalat. Szóval ez történt, viszketett is a fejem közben – ilyen már volt néha festés közben (amikor nem rontottam el), meg kicsit piros lett a bőröm, de csak a hatóidő után lett gyanús, miután láttam, hogy semmit nem változott se a festék, se a hajam színe. Utánfestésről lett volna szó, az első hatóidő után vettem ezt észre (mielőtt eloszlattam volna), azonnal alaposan lemostam, megszárítottam. Olyan a hajam mint eddig, nem hullott, a fejem sem viszket, se nem piros. (Talán van egy enyhe melegség-/szárazságérzet a fejemen, de lehet hogy már csak képzelem.) Szóval a jelek szerint nem történt károsodás. (leszámítva a pocsékba ment pénzt és időt, meg a csalódást, hogy én azt hittem ma új hajszínem lesz...)
Egyszer a barátom anyjával történ ugyanez, viszonylag régen. Neki állítólag "leégett a fél haja", legalábbis fodrászhoz kellett mennie levágatni, és azóta nem nő hosszúra... Az ő esetében ezek a reakciók azonnal megtörténtek.
A kérdésem, hogy ha velem az említett dolgokon kívül semmi komoly nem történt, akkor ugye már nem is fog? Szóval nem fog a következő napokban hullásnak indulni a hajam, esetleg holnap reggel arra ébredni, hogy a fele a párnán maradt, vagy ilyesmi...
Különben növesztem, már szinte vállig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!