Miért akar barna lenni mindenki?
Figyelt kérdés
Folyton napozás, szoli még télen is de ez miért jó?Értem ,hogy valaki akar magának egy kis színt ,de nem kellene túlzásba vinni.2014. jún. 10. 15:34
1/5 anonim válasza:
Azért nem mindenki..én speciel azt szeretem, ha fehér a bőröm és nem is szeretem a napot.
2/5 anonim válasza:
Ez csak a média által agymosott emberek mániája... szerencsére még vannak normális emberek is akik tudják hogy a saját színük a legszebb, nem a szolisárga.
3/5 anonim válasza:
Manapság imádom a fehér bőrömet.
(Szóval nem szeretnék barna lenni.)
4/5 anonim válasza:
Biztos szeretnének ilyen pigmentfoltosak lenni:
5/5 anonim válasza:
Én szeretem a színem,fehér bőröm van így nem napozok soha.Nem öregítem a bőröm fölöslegesen.Vannak akiknek a nyár erről szól,hogy minnél barnább legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!