Nagyon kis szürke kisegér vagyok ilyen hajjal? (kép)
Figyelt kérdés
Sosem volt festve, gondolkodtam már rajta de nem mertem mert mi van ha nem tetszik, roncsolja stb. Egyenesen kb a derekamig ér. Szerintetek milyen? Szép színe van vagy ez ilyen seszín?
Előre is köszi :)
2014. jún. 9. 12:43
11/29 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, utoljára hasonló színűre lett festve, mint az eredeti, így egyáltalán nem látszik a lenövés.
12/29 A kérdező kommentje:
Ja értem... És nem roncsolta szét nagyon a hajad?
2014. jún. 9. 13:03
13/29 anonim válasza:
Ne merészeld befesteni, mert elfenekellek!!!
14/29 anonim válasza:
Hát, szerintem meg unalmas. Tudom, hogy le leszek pontozva, de na. Nekem nem tetszik a barna haj.
15/29 anonim válasza:
Előtte sokáig fekete volt, és nagyon hullott tőle a hajam, így már csak azért is le akartam állni a festékkel. Egyszer lett leszívatva a hajam, aztán egyre világosabbra festettem, míg el nem értem az eredeti színt. Most már a hajhullás is megszűnt, egyre jobb állapotban van a hajam.
Ha festi is valaki a haját, néha muszáj pihentetni, nem egészséges a folyamatos festés.
16/29 anonim válasza:
Most őszintén, hogy adjak úgy tanácsot, hogy nem látom az arcod? Amúgy átlagos. Én a barnáért nem vagyok oda. De így, most milyen véleményre vágysz? A cicid tényleg nem rossz, mondjuk, ha nagyobb lenne, feltűnőbb lenne az is.
17/29 A kérdező kommentje:
Hát a hajamra és a színére vonatkozott a kérdés szerintem azt arc nélkül is lehet látni. :D
2014. jún. 9. 13:15
18/29 anonim válasza:
Nem a barna az unalmas, hanem a sok festett egyen fekete-vörös-szőke, na azok mocskosul unalmasak!
19/29 anonim válasza:
Megőrültél ? ez nem szürke kisegeres nekem nagyon tettszik ,enyém is hasonló a szine is
20/29 anonim válasza:
Nyilván, csak sokat számít az arc egy firzura esetében. Nincs baj a hajaddal, amúgy. Egészségesnek tűnik, csak vékony szálù és nem tùl dùs. A festés tönkreteheti. Évek óta festem, amúgy. Tudom, miről beszélek. A szőkére festetés a legroncsolóbb, illetve a feketére festés. Most épp vörös vagyok. Nem ajánlom a szőkét, sok mindentől függ, hogy kinek, mennyire bírja a haja és a fejbőre. Mindenestre még jobban vékkonyítja a hajszálakat. Mondjuk melír annyira nem gáz, nem ér pl. A fejbőrödhöz a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!