Szeretném befesteni a hajam, de hogy álna?
Figyelt kérdés
Elsőként 14 éves vagyok, és nyáron szerettem volna kipróbálni hogy befestem a hajam, és anya is megengedi.
Am hát alul szőkés hajra gondoltam, hogy csak alul legyen szőkés felül pedig világos mogyoróbarna, mert most sötét csokibarna hajam van. Szóval hogy álma? Kerek arcom van és fehéres barnás bőröm. Igazából emiatt is kérdezem.. Ja és Hátul hátközépig elöl váll alá érő hajam van.
2014. jún. 8. 18:11
1/2 anonim válasza:
Elsőre biztos szokatlan lesz neked is és a környezetedben élőknek is, de majd megszokjátok, jó lesz az!:)
2/2 anonim válasza:
állna, amúgy* (légyszíves kicsit több könyvet forgass a kezedben)
Nem tudhatjuk kép nélkül. Ez sok mindenen múlik. Vannak programok, amikkel meg tudod nézni, hogy milyen lenne, de ez tőled függ. Ha régóta ismered a fodrászod, adhatsz a véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!