Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kell e a manic panic hajfesték...

Koncocska kérdése:

Kell e a manic panic hajfesték alá fehér színnel befesteni a hajam?

Figyelt kérdés
Szeretném befesteni, és inkább úgy szeretném, hogy egy idő után kifakuljon, ne legyen végleges. Hallottam a sokaknak már jól bevált manic panic-ről, csak nem tudom, hogy kell e előtte normál hajfestékkel befestenem a hajam fehérre, hogy intenzívebb legyen a szín... Szóval be kell festeni előtte? Ó, és ha már itt tartunk, tudtok nekem Magyarországon mehvehető ilyen hajfestékmárkákat mondani? Előre is naggyon köszönöm!! :)
2014. febr. 7. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Na egyezzünk meg abban, hogy fehérre nem fested a hajad. Fehérre szívod, kiszívjaa pigmenteket a hajadból, ez a lényeg. Így az tartós, nem fakul ki, mert nem festék, hanem gyakorlatilag egy olyan vegyszer, ami elvonja a pigmenteket. Ezt lehet önmagában szőkéhez vagy más, világosabb hajszín előtt használni.

A Manic Panic pedig -vagyis amit én ismerek- az hajszínező. Ne, épül be a hajba, csak körülöleli vagy mi, ezért nem annyira káros de nem is annyira tartós.

Na ugye élénk színhez fehéres szőkének kell lennie a hajadnak, hogy szép, intenzív legyen. De az nem egy idő után kifakuló dolog, intenzívből csúnya pasztell lesz egy idő után, aztán meg a fehéres szőke, szóval enm ajánlom. Ha csak átmenetit szeretnél, akkor kend rá simán a hajadra, bár nem lesz annyira intenzív, sötét lesz, hamar kijön, de nem maradandó, nem kell vele utána szenvedni.

Jó lenne tudni, milyen a hajad most, van-e festve, milyen az eredeti színe és állaga (száraz, zsírosodó, türedezett).

Manic Panicet még nem találtam, de nekem a Directions és az Alfparf Jeans Color színezők is bejöttek, őket fodrászkellékesben megtalálod.

Ha a szőkítés mellett döntesz annak ellenére, hogy eléggé roncsolja a hajat és maradandó (nem eltántorítalak, nekem volt már piros, aztán felnyírt részem kék most meg fehér, de érzem magamon, hogy nem tesz jót neki.) akkor menj el fodrászhoz, hogy profin leszívja. Később a lenövést kordában tudod tartani, de elsőre legyen leszívva okosan, hogy ne legyen foltos meg ne égjen le.

Ha valami nem tiszta, írj nyugodtan, elég tapasztalt vagyok :D

2014. febr. 7. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Világosítani hajat csak leszívatással lehet, festéssel nem. Ha extrém színt akarsz akkor előtte le kell szívatni szőkére, és arra festeni. Ez tönkreteszi a hajat, akár le is törhet tőle egy az egyben az egész. Nem ajánlom. De amúgy fodrászkellékesben találsz festéket, színezőt meg mindent ami kellhet.
2014. febr. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!