Gáz rövidnaciban és topban napozni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeretnék napozni de nagyon fehér vagyok és nem kertesházban lakom. Nem akarok csak úgy kifeküdni egy szál fürdőruciban az utcára. Nem messze a lakóhelyemtől van egy park, gondoltam kiülök a padra napozni shortban és egy topban. Mit gondoltok, nagyon megkapna a nap? Nagyon meglátszana később a kontraszt?:D Csak egy kis színt szeretnék, hogy majd később ha megyek strandolni akkor ne virítsak annyira. Ti mit gondoltok?2014. jún. 8. 14:58
1/4 anonim válasza:
Ha nem túl sokáig lennél kint, szerintem annyira nem lenne feltűnő a különbség. :)
2/4 anonim válasza:
Menj ki nyugodtan. Kend be magad naptejjel! :)
4/4 anonim válasza:
Nem gáz, én is így szoktam. Naptejet használj mindenképp és ne legyél sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!