Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Késő már elkezdeni napozni?...

Késő már elkezdeni napozni? 08. 08

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon érdekelt a bőröm színe, az alap barnaságommal meg voltam elégedve, a nyaraláson viszont kiültem napozni és habár kicsit barnás pirosas színem lett még mindig jobban tetszik mint a régi fakó barna, tehát ha mindennap kiülök napozni kb 1 órát akkor a suli kezdésre elég jó barna leszek? 17/F
2013. aug. 8. 21:12
 1/3 anonim válasza:
Persze:D főleg hogy mostanában kánikula van:) van aki egy nap alatt is szép barna lesz:-)
2013. aug. 8. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést igazából... nyilván észrevetted hogy süt a nap és nyár van még mindig, szóval miért lenne késő? 1-2 nap alatt is le lehet barnulni, nem kell hozzá minden nap öregíteni a bőrödet.
2013. aug. 8. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
hajrá :) meg ha teheted strandolj, az még könnyebben barnít
2013. aug. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!