Mit jelent pontosan az, hogy hatásos a Solutio Antisudorica? (izzadás)
Azt jelenti, hogy a korábbinál kevesebbet izzadok, vagy azt , hogy a kellemetlen szagokat tünteti el de azért még egy kis izzadás van, vagy azt, hogy teljesen megszünteti az izzadást és totál száraz marad a hónaljam nyári melegben is?!
Mert nekem utóbbira lenne szükségem, a felsőim többségén már akkor meglátszik az izzadás ahogy kiérek a lépcsőházból..nagyon kellemetlen..
köszönöm mindenkinek a választ előre is.
én kb 4 hete használom
Legutoljára 2 napja kentem, ma sem izzadtam sokat.
Most már kb. heti 1-2x használom, minimálisat izzadok, tehát alig látszik meg. Szaga viszont van, arra használok rendes dezodort.
Már alig viszket, alig csíp, egyre kevésbé irritál, először azt hittem hogy azért mert már nem hat, de még mindig jó.
Vigyázz viszont, első nap amikor használtam csak hónaljon, a hátam kegyetlenül kezdett el izzadni. Most az elmúlt 1 hónap alatt 2x kentem a hátamra felületesen, már ott sem izzadok.
Szóval, este először fülpiszkálóval kentem fel óvatosan, most már vattakoronggal, és többet is. Beszoktam kenni rá rögtön testápolót, reggel is lemosom, megborotválom, gyorsan száradó hidratáló/testápoló utána dezodor és kész is.
Imádom, végre viselhetek bármit, és használhatom csak a púder illató stiftemet a szag ellen.
Viszont most nyárra nem nagyon fogom használni, max havi 1x hónaljra, hogy méregteleníthessen a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!