Erős hajhullás, enyhe viszketés, gyulladt fejbőr?!
Szóval a helyzet az hogy, már január közepe óta jóval több hajam hullik ki mint előtte, pontosan azóta hullik hogy elküldött az orvos vastagbél tükrözésre széklet panaszok miatt, ekkor nagyon stresszes is voltam és elkezdett hullani a hajam, aztán a vizsgálaton kiderült hogy nincs semmi komoly a belekben, ez a kérdés rendeződött.
De azóta a hajhullás nem akar enyhülni, a fejem tetején már nagyon kevés, ritka a haj, legszívesebben hozzá se nyúlnék nehogy még több kijöjjön.
Azóta gondolkoztam és rájöttem hogy lehet még egy oka, tavaly november-december óta rászoktam hogy hajmosás után nem szárítom meg a hajam csak rátekerem a fejemre a törölközőt és elaludtam és reggel pedig kifésültem, ezt egész eddig így csináltam.
Szóval nem lehet hogy bepálott a fejbőr és összeszedtem valami gyulladást/gombát?
Egyébként voltam bőrgyógyásznál, hajgyógyásznál, fogászaton, nőgyógyásznál de ezeken különösebb dolgot nem találtak, a bőrgyógyászhoz mikor mentem akkor még nem volt ennyire gyulladt a fejbőr csak hullott a hajam, de sajnos a doktor nem is igazán vette komolyan a dolgot.
Szerintetek lehet amiatt hogy a törölközővel a fejemen aludtam?
Légyszi segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!