Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázás után mindig kipattog...

Gyantázás után mindig kipattogok, mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen féle gyanták vannak , nekem az van amit be kell dugni az áramba , és felmelegszik egy cserétlehető gyantapatron , melyet görgetni kell a testrészem amelyet gyantázok. Legyantázom és után 1 v 2 napra tiszta piros lesz a gyantázott rész , és pattansásos , sok sebehelyem maradt is sajnos ezek nyomkodása miatt , valamint be is szokott nőni a szőröm , mit tudok ezek ellen tenni ?

2014. jún. 4. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőrradír és babaolaj.
2014. jún. 5. 07:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Fertőtelítőt kell használni.
2014. jún. 5. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Fertőtleníteni szoktad gyantázás után? Például én After Shave-et használok rá, bevált.

Rendszeresen bőrradírozni is kell, gyantázás előtt is, például tengeri só tök jó rá. Bioboltban kapsz. Ez segít hogy a szőr ne nőjön be.

Vagy van Aloe Vera gél, az is jó.

2014. jún. 5. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoktam a gyantázás után kenni , régen azzal az olajjal amit adtak a gyantához , utána vettem egy másik fél olajat aminek elvileg jónak kelett volna lennie , az sem segített , most csináltattam a gyógyszertárban sebfertőtlenítőt , ill. arszesszel szoktam , de akkor is a 2. napon elkezd kipirosodni és pattanásos lesz ... babaolajat előtte v utána ? börradír azt lehet pl. dm-ben venni ? azt előtte vagy utána ? aloe vera milyen gél ? vagy jó maga a növényt szétkenni rajta ?
2014. jún. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!