Gyantázás: miért van ez? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Kevesebb, mint egy hete (!!) lettem túl az első gyantázásomon. Ami után, ugyebár 4-5 hétig is sima lehet a láb. Mégis, nekem máris rövidebb, fekete szőrszálak jelentek meg, szinte az egész lábam ilyenekkel van tele. Miért van ez? (nem tudom, számít-e, de "biztonsági okokból" a gyantázás után végigmentem borotvával a lábamon)
Aki tudja a választ, legyen szíves, írja meg!
2014. jún. 4. 18:38
1/6 anonim válasza:
ha borotvát használsz természetes, hogy hamarabb visszanő a szőr, meg persze erősödik... szerintem gyantázás közben a nagyon rövid szálakat nem sikerült eltávolítanod, ezeket borotvával tüntetted el, s ennek tudható be az, hogy ezek a szálak megerősödve újranőttek... jó tanács: Ne használj borotvát, ha a bőröd elviseli a gyantát. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor ha ezt elkerülöm legközelebbi alkalommal, nem fog ilyen történni? :)
2014. jún. 4. 18:51
3/6 anonim válasza:
minél többször gyantázol, a szőrszálaid annál vékonyabbak lesznek, és nehezebben nőnek vissza, sőt, van ahova vissza se nőnek, de mint mondtam ez csak akkor, ha gyantázol (sűrűn), a borotvát felejtsd el! ;)
4/6 anonim válasza:
A gyanta ritkítja a szálakat nyugodtan gyantázd.
5/6 anonim válasza:
Azért mert néhány szőrszál csak elszakadt, de nem jött ki a gyökerestől és pár nap múlva ugyan úgy előbukkant, mintha borotváltad volna.
6/6 anonim válasza:
Az előzőhöz még annyit, hogy anyum lassan 15 éve gyantáztatja a lábát és már alig nő neki rajta pár szőrszál, annyira megritkult.
Nekem kb. 10 nap múlva jelennek meg az első szőrszálak, de jóval kevesebb mint mikor elkezdtem - 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!