34 éves nőként milyen bőrápolásra van szükségem?
Figyelt kérdés
Az arcom picit zsíros típus. Van arctisztítóm, tonikom. Nappali krémem, éjszakai krémem, szemránckrémem és ránctalanító.
Szoktam használni orrtapaszt, ami kiszedi az orrnyeregről a mitesszereket.
Időnként felkenek holt-tengeri algás maszkot, hagyom rászáradni, és letörlöm.
Ezen kívül mire van szükségem az arcbőrömre?
2014. jún. 3. 21:57
1/3 anonim válasza:
Olyan nappali krémre, mely fényvédőt is tartalmaz, ez főleg így nyáron aktuális is, de én pl télen is ugyanazt használom. Ha a tonikod alkohol tartalmú,akkor cseréld le, vagy inkább ne is használj, zsíros bőrűeknél nem is ajánlják. Az arckrémeid milyenek? Vizes alapúak, tehát könnyed textúrájúak, vagy inkább azok is ilyen nehéz, zsíros krémek? Ha utóbbi, akkor azt is illik lecserélni előbbire. De, ha ezek mind megvannak egyébként is, akkor mindent jól csinálsz. Annyi talán, hogy nyáron ne vidd túlzásba a napozást és mindig használj fényvédő krémet.
2/3 A kérdező kommentje:
Az éjszakai Nivea krém inkább zsírosabb, a nappali fényvédős Biotherm, és vizes bázisú.
A ránctalanító Q10-es vizes jellegű krém.
Nem tudtam, hogy a tonik alkoholtartalma nem tesz jót, mindenképp megnézem, hogy milyen az enyém, köszönöm!
Kifejezetten napozni sosem szoktam, bár sokat tartózkodom a szabadban, viszont magas faktorszámú naptejem van :)
Köszönöm a tanácsaid!
2014. jún. 4. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!