Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet állati eredetű vajat...

Lehet állati eredetű vajat használni bőrápolásra?

Figyelt kérdés
Tehéntejből készült, sütésre is használt vajra gondolok. Akár bolti, akár házi változatra. Úgy tudom, régen is kenegették ezzel magukat a tehetősebb emberek. Miért nem használja ma senki? Mindenképp a drága shea- és kakaóvajak jók csak?
2013. nov. 25. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Kecskevajas krémről már hallottam.
2013. nov. 25. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A házi tej kiválóan alkalmas bőrápolásra.A vajat nem tudom,de túró szintén nagyon jó.
2013. nov. 25. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Akkor csak marketing ez a sheavajas otthoni kence-készítés?

Azért kérdeztem, mert készítettem bolti vajból és egyéb jónak talált alapanyagokból testápolót és nekem nagyon bevált. (Extra száraz bőröm van, ez igaz.)

2013. nov. 27. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A sheavaj rém büdös, de nekem bevált. Extra érzékeny, rozáceás az arcbőröm, alig van valami amit rá tudok kenni.
2013. nov. 27. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!