Mikor leborotválom a puncimat pár óra mulva kezd is nőni a szőr és minden nap borotválnom kell és mikor nekiállok mindig vérzik pöttyökben. Mit tudok csinálni ellene?
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 12:24
11/16 anonim válasza:
de mire kiszeded szemöldökcsipesszel,addigra már lassan vissza is nő az a rész,amit legelsőnek szedtél ki...:D am meg fáj sztem
12/16 anonim válasza:
Szemöldökcsipesszel nem vészes hidd el, már évek óta csinálom. Akkor kell elkezdeni mikor rövid. Mivel egyesével tépkeded nem fáj úgy mint epilátorral. Az a legjobb benne hogy lassan nöl vissza. Utána valamilyen krémmel bekened ami megnyugtatja a bőrt. Nekem szinte alig van már ott valami és csak néha kell kitépkednem pár szálat. Hosszútávon ez a leghatásosabb.
13/16 anonim válasza:
ok ma elkezdtem epilálni, nagyrészt leepiláltam tiszta vörös lett, aztán nem bírtam, és elkezdtem szemöldökcsipesszel, de aztán befejeztem mert nem bírtam:D
14/16 A kérdező kommentje:
uhh:S lehet a gyantát probálom ki kozmetikusnál:Sde az nem lehet nagyon drága?:S szemöldök csipesszel több napig eltartana mig mindet kiszedem:S
2008. aug. 6. 15:16
15/16 anonim válasza:
kezd el epilátorral, és miután nem birod tovább folytasd sz.csipesszel!én igy csináltam:D
16/16 anonim válasza:
az epilálás először fájdalmas, de hasznos. én úgy csináltam h naponta mindig egy kis részt. de a lábam között már nagyon fájdalmas:S ott még mindig a borotválás maradt, nemtudom hogy fogom magamat elhatározni h ott is epiláljam :S van vmi tippetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!