Otthoni hónaljgyantázáshoz milyen tippet tudtok adni?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretném gyantázni a hónaljam, mert borotválva nagyon gyorsan borostásodik, és az nem túl esztétikus ujjatlan felsőkhöz. Otthon szeretném ezt megcsinálni. Tudtok valami tippeket adni, hogy tökéletes legyen az eredmény, és ne pattogjon ki nagyon.
Előre is köszi! Légyszi csak értelmes válaszokat!
2014. jún. 1. 15:39
1/6 anonim válasza:
Menj el elsőnek kozmetikushoz. Ő szépen kiszedi, te pedig elfigyeeld a technikat es már otthon is menni fog. Ha lenne konkrét kérdésed, írj nyugodtan. 18L
2/6 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz nem szeretnék menni, itt a környéken egy normális sincs. Meg nem akarok ilyenért fizetni. :/
2014. jún. 2. 09:22
3/6 anonim válasza:
Kérd meg egy barátnődet,mert magad nem látod úgy sem.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Okés, először is veszek gyantát! Aztán meglátjuk. Köszi a válaszokat! :)
2014. jún. 2. 11:47
5/6 K. Bernadett válasza:
először megvárod, hogy szépen kinőjjön, én előkészítő folyadékot használok, jól behintőporozom, hohy a bőrt annyira ne tépje, és akkor rá a gyantát, de meg kell figyelni hogy merre nő a szőr, mert mindenkié más. A gyanta módszere: növekedéssel megegyezően kenjük, és ellentétesen tépjük. a karomat megemelem, a kezemmel megfogom a laposkámat kenésnél, tépésnél visszanyúlok a vállamhoz és megcsípem, megfeszítem a bőrt. a végén pedig utókezelőt használok, pl csipkebogyó krém. a kozmetikában is így csináljuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 4. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!