Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki jól ért az otthoni festésh...

Aki jól ért az otthoni festéshez (alfaparf) tud. Na nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Tehát a rézvörösre festett hajamból colorb4 eltávolítóval kiszedtem a színt,most nagyon világos rókavörös.A következő a tervem: Szőkítőpor + 12%-os oxi (mennyi időre?milyen arányban kell keverni?) utána Cube 3D 9.31 (30g) + 10.31 (30g) + 7000 (20g)(korrektor szín) + 3%-os oxi (160g).0SP-t is tegyek bele?Ha igen mennyit?Szerintetek így szép,vörösség mentes szőkét kapnék?Ez a kívánt hajszín: [link]

2014. ápr. 19. 14:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a szőkítőporhoz elég lenne egy gyengébb oxi?Vagy nem lehet kihagyni ez a lépést?
2014. ápr. 19. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Sötétvörös hajamra is elég volt 6% oxi szőkítőporral. Világosra semmiképp nem kell 12%, az nagyon durván leégetné csak a hajad. Olyan sötét hajra használnak.

A keverést nem tudom biztosan, de szerintem 0SP-t ne tegyél bele meg jóval világosabb lenne tőle mint amilyet akarsz.

2014. ápr. 19. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!A szőkítőporos lépést nem hagyhatom ki?Világos a hajam,az meg csak világosításra jó,nem?
2014. ápr. 19. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Bár nem ismerem az Alfaparfot, de fodrász vagyok, azért szólok.

A vörös pigmenteket nagyon nehéz eltüntetni, egy sima szőke hajfestékkel nem lehet elfedni őket, illetve nem is lesz szőke az eredmény, ha még vannak vörösek a hajban (ahogy írod). Tehát muszáj szőkíteni, de én 6-osnál erősebbet semmiképp nem tennék rá. Alapszabály, hogy inkább kétszer a gyengével, mint egyszer az erőssel, mert utóbbi visszafordíthatatlan károkat okozhat. Otthon, laikusként ráadásul jóval nagyobb az esély a hibákra, nem tudod, mikor és hogyan kell korrigálni.

Szóval akkor fesd rá a szőkét, ha van egy szép sárga hajalapod. Sok sikert, majd írd meg, sikerült-e!

2014. ápr. 19. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a segítséget!Kedden vágok bele majd megírom milyen lett :)
2014. ápr. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!