Valaki próbálta már az Alfaparf Lisse Design keratinos hajegyenesítést? Milyen volt, bevált?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 21:41
1/2 anonim válasza:
A barzil cacaus jobb sokkal, ha foleg haj egyenesites a cel :) ha csak egeszsegesebb hajat szeretnel arra a lise design is jo. Arba kb ugyanannyit
2/2 anonim válasza:
Alfaparfról tudok csak véleményt: Nekem nagyon jót tett a hajamnak!! Göndör és kefe hajam van sajnos genetikailag (na meg vasaltam is) és ettől csak dicsérték! Én sem tudok róla rosszat mondani, nekem mondjuk nem 3, de kb másfél, két hónapig maradt egyenes és puha a hajam, utána erősen visszagöndörödött és vesztett a puhaságából, de a fénye megmaradt :) bátran vágjon bele bárki :) ja és világosabb lesz tőle a haj, ez tény!!! Én mondjuk nem bántam, hibából lett sötétebb... az is tény, hogy laposabb lett a haj, ami meg emberfüggő, hogy kinek tetszik meg kinek nem. Én sosem kaptam annyi bókot a hajamra mint mióta megcsináltattam a kezelést...:)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!