Mit kezdjek a hajammal?
Kevés,vékony szálú hajam volt,ezért olvasgattam utána a neten és rengeteg helyen írták a ricinusolajat,hogy jó hajnövesztő és hajdúsító. Megcsináltam.Mindent úgy, ahogy leírják.Több oldalt is megnéztem.De ezután a hajpakolás után még kevesebb lett a hajam és sokkal rövidebb, azaz hajhullást okozott.Soha nem festettem a hajam,csak melír,mert szeborreás a fejbőröm.Tudnátok valamilyen tanácsot adni?Még csak 17 éves vagyok,és félek,hogyha elérem a 27 éves kort,addigra már alig lesz hajam,csak egy pár szál itt-ott. De igazándiból 37 évesen se szeretném,ha nem lenne hajam.
Kérlek segítsetek.Nagyon kevés hajam van,és most már másfél nap után zsírosodik,mivel alig van hajam :(.
Nekem dúsabb haj kell, nem hosszabb,ezért semmiféleképpen nem szeretnék műhajat.Nem tudom a műhaj alatt mire gondoltál,szerintem póthajra.
Valami hajkapszulák vagy valami vitamin,ami kifejezetten jó rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!