Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Akik mennek ma buliba....

Lányok! Akik mennek ma buliba. Hogy lesz ma a hajatok?

Figyelt kérdés
S.O.S.Én még egyáltalán nem tudom,pedig el kellene majd lassan kezdeni készülödni.Képeket is linkelhettek!:)
2009. dec. 31. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hosszú a hajad?

Nekem a hátam közepéig ér majdnem és én úgy fogom megcsinálni hogy, feltűzöm elöl a frufrum, hátul pedig függőlegesen 3 copfba gumizom a hajam ilyen picike szilikon hajgumival, majd fel tuppírozom a 3 tincset és hajlakk! Nem látszik a gumizás, viszont nagyon mutatós és hosszabbnak tűnik a hajad tőle! Remélem eltudod képzelni és ha tetszik és nem érted akkor kérdezz csak! :D BUÉÉÉK!

2009. dec. 31. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi extra: ki fogom vasalni és oldalt elválasztva tűzök bele 2 kristályos hullámcsatot, egyszerűen nagyszerű alapon:D

24 L

2009. dec. 31. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2., hátul a tarkódnál csinálod a 3 kis copfot? megtetszett a frizkó a leírás alapján, lehet hogy én is ilyesmire csinálom.. csak nekem nincsen frufrum..

bocsi az offért. (első voltam)

2009. dec. 31. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi elírtam, az első válaszolónak üzentem:)

és 2. voltam

2009. dec. 31. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen igen a tarkódnál!:)

Nem baj ha nincs frufrud! De elöl akkor is tűzd fel a hajad mert az kicsit megemeli a friszkót! :)

2009. dec. 31. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Okéé, köszi:)

mindenkinek jó bulizást mára és BÚÉK!:)

2009. dec. 31. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem hosszúkás a hajam, elől én is kicsit feltűzöm, és az egyik oldalra lazán befonom, de csak félig, elgumizom a végét, hogy lógjon még vagy 5 cm legalább, ez pedig begöndörítem. hagyok tincseket szabadon lógni is, ezeket is begöndörítem. így olyan romantikus -zilált hatást kelt.
2009. dec. 31. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Kb 5 órája lett kivasalva a hajam. Szal estére semmi extra, esetleg teszek bele kettő-négy hullámcsatot :)

És kiengedve lesz. (váll alá érő hajam van)

2009. dec. 31. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:

:)

és nincs valami más ötletetek kivasalt hajra?Valami frizkót cisnálni belőle.

2009. dec. 31. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!