Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért izzadok ennyire? 13/L

Miért izzadok ennyire? 13/L

Figyelt kérdés
10 perce zuhanyoztam le, kb. 30 percig lehettem a vízben. 5-ször átmostam jól a hónaljam, aztán pizsomának egy ujjatlan trikót vettem fel, viszont már most érzem a hónalj szagot pedig csak fekszek és az ablak is nyitva van szóval nincs olyan hű de meleg.. Mit tegyek? Reggelente is ez van...felveszek egy felsőt 7:00-kor, aztán 7:15-kor már ott a folt a pólón.. :(( Suliban elég kellemetlen:(( Pedig szerintem jó dezodorom van, garnier.
2014. máj. 27. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Beletörődsz :(

Én is ilyen vagy,a tenyérnyi foltjaim miatt mindig megszólnak,de ez van,nem tudok ellene mit tenni.

Mondjuk hál' isten soha nem voltam büdös,még akkor sem,ha elfelejtem a dezot. Van,akinek gyönyörű szép foltmentes lója van,és büdös mint az állat.

Nekem mondjuk eddigi összes használt szag ellen,bár mint írtam soha nem voltam büdös,viszont folt ellen semmi!

Pedig 6. dezom próbálom ki. :(

2014. máj. 27. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
gyogyszertarba vegyel sulotio.antisudoricat
2014. máj. 27. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
13 évesen ez lehet hormonális probléma ami később áll helyre,addig gyógyszertárban kapsz jó terméket rá.
2014. máj. 28. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!