A hőillesztett hajhosszabbításnál nem nehéz a műhaj?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 19:09
11/11 anonim válasza:
Még annyit elfelejtettem,hogy azzal is ápolom,hogy védem a hőtől:nem szárítom,nem vasalom (csak a saját hajam).Mikor megszáradt akkor szoktam kifésülni.Így szép marad.Bár nem tudom te vasalod-e a hajad,ha igen akkor a pótot ne vasald szerintem.:) Bár a hőillesztés teljesen más,mint a felvarrás,én külön szoktam választani nagyjából a saját hajam a póttól amikor szárítom és csak a sajátomat szárítom,vasalom.Na kb. ennyi az ápolásom.:)Ha vigyázol rá akkor szerintem sokáig szép marad.Ja és én is azért hosszabbítottam meg,mert sajna a sajátom nem nőtt meg vállig érőnél hosszabbra és nagyon szerettem volna hosszút.Mostmár semmi pénzért nem válnék meg a hosszú hajtól,így sokkal jobban érzem magam.:) Nah mostmár télleg ennyi,mindent elmondtam amit akartam.:D:) Kiváncsi vagyok neked hogy sikerült.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!