Hogyan szőrtelenítsek?
Sziasztok!
14 éves vagyok, lány. Sajnos valamilyen oknál fogva sajnos a hasam is kezd szőrös lenni... eleinte csak "pelyhes" volt, de... mára már fekete szőrszálak. Tudom ez elég undorító. Borotválom, nem arról van szó, csak... félek hogy ezzel saját magamnak ártok. Valamit a lábamon is hamarabb nőnek a szőrszálak mint kellenének. Lehet hogy a borotválás okozza, nem tudom. A szüleimmel sajnos ezt megbeszélni nem tudom... a zsebpénzem havi 2000 ft. Olyan megoldás kéne ami ebből kijön... Mit tudtok ajánlani ami -ha lehet- fájdalommentes és nem tart sok ideig véghezvinni? Táncos vagyok és nem valami esztétikus, ha így nézek ki... még elfogadható (hosszú nadrágok, stb) de nyáron mi lesz? Kérlek segítsetek minél hamarabb!
Készíts cukorpasztát otthon, cukor+citrom+víz kell csak hozzá és szerintem a legjobb gyanta. Googlezz rá ha még nem hallottál róla. Van recept, video, minden. Nekem bevált. Habár van aki sokadjára se tudja jól megfőzni.
Ezen kívül még vannak a meleggyanták, nem drágák, párszáz ft, más nem kell hozzá, keményre szárad és le lehet tépni. Fodrászkellékesben kapható vagy illatszeres boltban, stb. Ilyen tégelyesek leginkább: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!