Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szőrtelenítsek?

Hogyan szőrtelenítsek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok, lány. Sajnos valamilyen oknál fogva sajnos a hasam is kezd szőrös lenni... eleinte csak "pelyhes" volt, de... mára már fekete szőrszálak. Tudom ez elég undorító. Borotválom, nem arról van szó, csak... félek hogy ezzel saját magamnak ártok. Valamit a lábamon is hamarabb nőnek a szőrszálak mint kellenének. Lehet hogy a borotválás okozza, nem tudom. A szüleimmel sajnos ezt megbeszélni nem tudom... a zsebpénzem havi 2000 ft. Olyan megoldás kéne ami ebből kijön... Mit tudtok ajánlani ami -ha lehet- fájdalommentes és nem tart sok ideig véghezvinni? Táncos vagyok és nem valami esztétikus, ha így nézek ki... még elfogadható (hosszú nadrágok, stb) de nyáron mi lesz? Kérlek segítsetek minél hamarabb!

2014. máj. 24. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
vegyél gyantapatront meg gyantapapírt! drogériákban is be lehet szerzni és max 1000Ft-ba kerül mindkettő. Ha csak egyedül használod akkor az ki fog tartani neked két hónapig is. Én mikróban szoktami a gyantát megmelíteni. ha nem tud neked segíteni senki akk az elején egy picit nehezen fog menni, de hamar bele lehet jönni. A borotvát pedig inkább dobt el mert ate esetedben rontja a helyzeted! vagy még az epillátort tudnám ajánlani de az egy picit fájdalmas meg azt be is kell szerezni, bár azt csak egyszer kell kifizetni de az is 5-6000ft.
2014. máj. 24. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Készíts cukorpasztát otthon, cukor+citrom+víz kell csak hozzá és szerintem a legjobb gyanta. Googlezz rá ha még nem hallottál róla. Van recept, video, minden. Nekem bevált. Habár van aki sokadjára se tudja jól megfőzni.

Ezen kívül még vannak a meleggyanták, nem drágák, párszáz ft, más nem kell hozzá, keményre szárad és le lehet tépni. Fodrászkellékesben kapható vagy illatszeres boltban, stb. Ilyen tégelyesek leginkább: [link]

2014. máj. 24. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Csipesz,kicsit hosszadalmas,de nem töröd el a szálat és amit kihúztál az biztos,hogy kijön.
2014. máj. 25. 05:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. máj. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!