Mivel szőrtelenítsek az intim részen?
Figyelt kérdés
Régebben az egész intim területet gyantáztam magamnak, de sajnos 1x le kellett borotválnom és azóta borotváltam mostanáig. Megint meg kell szoknom a gyantit. Lényeg, hogy a szeméremdombot teljesen le tudtam gyantázni, viszont a nagyajkaknál iszonyúan fáj, és feladtam. De borotválni nem akarom, mert ha pl. reggel megcsinálom már este szúr...
Olvastam, hogy a szőrtelenítő krém nagyon nem ajánlott oda, mert "kiégeti" a bőrt. Mit tanácsolnátok? Vagy próbáljam meg holnap folytatni gyantával?
23/l
2013. szept. 4. 19:11
1/3 anonim válasza:
A cukorpaszta lenne a legjobb rá.
2/3 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, legyantázza neked, utána legközelebb már magadnak is menni fog. :)
Fiúként én is kozmetikushoz járok intimre. :)
3/3 A kérdező kommentje:
:D az a vicces, hogy kozmetikus a szakmám :P de mivel ugye nálunk a gyanta a nyerő, ezért semmi tapasztalatom pl. a szőrtelenítő krémekkel. Amúgy nekem is a cukorgyanta tetszik a legjobban. Köszi a válaszokat!
2013. szept. 5. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!