Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány arctisztítás után látható...

Hány arctisztítás után látható az eredmény?

Figyelt kérdés
Havonta egyszer járok, 15 éves lány vagyok, pár hét múlva lesz a 3. tisztításom ebben az évben, kb. hányadiknál látható az, hogy szépen kezd letisztulni?

2014. máj. 24. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a hormonháztartás helyre áll addíg lesznek pattanások a legalaposabb tisztítás mellett is.
2014. máj. 24. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez csak arctisztítás, semmi különöset ne várj tőle, nekem csak egyre rondább lett a bőröm, hegesen gyógyult, foltos lett, lyukas 1-2 helyen, szóval nekem nem jót tett hanem rosszat. A pattanások meg ugyanúgy kijönnek, annak belső oka van, amíg az nem szűnik meg nem lesz tiszta arcbőr sem. Én bőrgyógyásszal és gyógyszerekkel többre jutottam.
2014. máj. 24. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok. Nekem sokat segített, elég sok pattanasom volt. Nagyjabol az 5. kezelés utan mar látszott. Persze, voltak meg tovabbra is, de nem olyan sok, es valahogy szebb az arcom. :) szokott ra tenni pakolást is, és a végén a hegek gyógyulását segítő krémet.:)
2014. máj. 24. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Meg tudod mondani hogy neked mennyibe kerül egy kezelés?:)
2014. máj. 24. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!!

Persze, 5500 :)

neked?

2014. máj. 31. 19:13
 6/7 A kérdező kommentje:

VALAKI!!

Ha elmegyek bőrgyógyászhoz, és ír fel valamit, az úgy jó lesz ha közben meg havonta tisztíttatok?

2014. jún. 2. 18:58
 7/7 K. Bernadett ***** válasza:
Szia! Pubertás korban vagy, ilyenkor ez jellemző, havonta szoktuk javasolni az arctisztítást, mivel ez nem betegség hanem állapot, fontos, hogy a felhám ne sérüljön, ne maradjanak vissza hegek, nagy szájadékok. Fontos a szakszerű tisztítás. A kozmetikus akihez jársz megtudja határozni, hogy az akne(pattanás) milyen típusával áll szemben, és ha súlyosabb akkor bőrgyógyász/kozmetológus/belgyógyász együtteshez irányíthat, aki gyógyszeres kezelést ajánlhat.
2014. jún. 3. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!