A fekete hajú szolis (nem tulzottan), sötét szemű nők szexibbek mint a szőke kék szemű zolizott nők? Melyik a szexibb? És miért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:42
11/15 anonim válasza:
Szerintem a szolis szőke hajú lányok se szépek.
Van egy ismerősöm,aki szőke és minden nap szolizik.. virít a fején a haja.
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat irjatok méég:)
2009. dec. 30. 20:21
13/15 anonim válasza:
Hát a szőke haj-kék szem párosításhoz nem nagyon illik a szoli, ez kb. olyan mintha öltönyhöz strandpapucsot húzna valaki. Akkor már inkább a fekete, bár alapból nem értem ezt a szoli-őrületet. :(
14/15 anonim válasza:
A szőke hajszínből szerintem eléggé tucatszín lett manapság. Szerintem.
Barátnőm fekete hajú és szolis, a szeme viszont zöld. Nagyon szépen mutat.:) Egyáltalán nem cigányos, mert nem olyanok a vonásai.
15/15 anonim válasza:
Már inkább a barna haj a tucat, mivel az a divat most, és nem a szőke.
A barátnőim is mind átfestették a hajukat sötét szinűre, csak én maradtam szőke és ezáltal kitűnök a tömegből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!