A fekete hajú szolis (nem tulzottan), sötét szemű nők szexibbek mint a szőke kék szemű zolizott nők? Melyik a szexibb? És miért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:42
1/15 anonim válasza:
nekem a fekete hajú lányok jobban tetszenek, mint a szőkék :)
2/15 anonim válasza:
Mindegy de a szolizott lanyoktol okadok.
3/15 anonim válasza:
A szolis lányok feketén olyanok mint a cigányok, szőkén meg olyanok mint az ízlésficamos cigányok... nem is tudom melyik jobb...
4/15 anonim válasza:
22:56 :DDD
Nekem se jönnek be a szolis csajok.
A szőkék iszonyú rondák, akkor talán inkább a feketék.
De én jobb szeretem a természetesen barna bőrű pl. latinos nőket.
5/15 anonim válasza:
Ha valakinek fekete haja van és szolis....hát nagyon cigányos...
6/15 anonim válasza:
Hát ak már inkább szőke.
a tök fekete lányoktól kiráz a hideg.nem "guszták".
7/15 anonim válasza:
Szerintem a fekete szexibb, vagyis r!bancosabb kisugárzásuk van... De ha full szolis fekete akkor r!bancosan cigány. :D
8/15 anonim válasza:
Az 1.!Egyébként meg nem is cigányos ha tényleg nem túlzott.("lányvélemény")
9/15 anonim válasza:
Tényleg elég érdekes ez a fekete haj, sötét szem + még szolis kombó. Ezek a lányok mindig rétinégernek néznek ki, ez sztem elég taszító lehet. :/ (Szoli nélkül aztán fene se tudja, lehet tök szép bőre van az illetőnek!)
Én a szőke hajra szavazok. :D
10/15 anonim válasza:
Inkább szőke.a full fekete taszít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!