Mit tehetnék, hogy ne göndörödjön be a hajam vasalás után?
Figyelt kérdés
Alapvetően kissé hullámos a hajam és akárhányszor kivasalom egy idő (1-2 óra ) után mindig begöndörödik, időjárástól független, már több vasalóval is próbáltam..mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen?2009. dec. 29. 19:55
11/15 anonim válasza:
a hajegyenesitő krém,sampon,spray,balzsam ,pakolás nem ér semmit.
Nagyon aprólékosan vasald ki a hajad és miután kivasaltad egy kis lakkot rakhatsz rá de csak annyit hogy ne keményedjen meg a hajad és igy hajmosásig egyenes lesz (legalábbis nekem)
12/15 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi a válaszokat, próbálkozok és ha nem sikerül akkor éljen a hullámos haj:)
2009. dec. 30. 08:30
13/15 anonim válasza:
Próbálkozhatsz még avval h kivasalod teljesen az egész hajad, aztán teszel rá egy kis hajlakkot, és még 1x átmész a hajadon, mikor kész, akkor szintén hajlakk rá. Fodrász mondta, de szerintem ez így káros.
14/15 anonim válasza:
Ha jól szárítod meg a hajad, akkor az már fél siker...
15/15 anonim válasza:
Próbáld a Bellisima hajvasalót (de ne valami leárazotatt azok mindig rosszak)az biztos bejön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!